Cardioprotecció en empreses

Espais Cardioprotegits Catalunya, ofereix tots els serveis globals de Cardioprotecció sense subcontractacions: aspectes formatius, administratius, manteniments, tècnics, legals i d’assegurances associats a l’equip desfibril·lador, tot des d’un únic proveïdor.

Ens fem càrrec de tots els serveis.

OBJECTIUS: El principal objectiu del projecte és salvar vides.

La manera de fer-ho es divideix en quatre punts bàsics:

  1. Crear una xarxa de Desfibril·ladors Externs Automàtics que protegeixi als ciutadans instal·lant i distribuint els DEA en punts estratègics, tant per la quantitat de persones com per les característiques concretes d’aquests espais, donant la màxima cobertura per aparell.
  2. Sensibilitzar de la importància de tenir a prop un Desfibril·lador Extern.
  3. Formar el màxim nombre de persones en les tècniques de Suport Vital Bàsic i en l’ús del desfibril·lador.
  4. Reduir el temps de resposta davant d’una aturada cardiorespiratòria i que comporti augmentar la supervivència de les persones.

 

Per què triar Espais Cardioprotegits Catalunya?

Perquè a Espais Cardioprotegits Catalunya oferim tots els serveis de cardioprotecció sense intermediaris ni subcontractacions: maquinària, servei Tècnic, formació, serveis administratius, legals i d’assegurances. Perquè Espais Cardioprotegits de Catalunya és una empresa compromesa amb el seu objectiu: salvar vides. Els seus desfibril·ladors estan presents tant en ajuntaments com en empreses privades i públiques.

Perquè Espais Cardioprotegits Catalunya disposa d’una plantilla preparada per a la feina que fem, i que està en constant formació, particularitat necessària per estar al dia en el món de la cardioprotecció. La tecnologia i qualitat dels nostres desfibril·ladors ens fa capdavanters al sector, fins al punt d’haver gestionat un dels projectes més ambiciosos a Catalunya en quant a l’àmbit de la salut, “Girona Territori Cardioprotegit”.

Servei Integral: RENTING

El procediment principal que recomanem dur a terme per a cada desfibril·lador instal·lat seria el del SERVEI INTEGRAL.

En aquest servei, el client paga una quota mensual o anual per aparell durant el temps marcat per contracte. A canvi, Espais Cardioprotegits Catalunya, a més de posar a la seva disposició un dels millors desfibril·ladors del mercat, ens fem càrrec de tots els aspectes formatius, administratius, tècnics, de manteniment, de consulta i legals associats al desfibril·lador. Els serveis inclosos en la quota, es poden resumir en els següents punts:

1. El nostre equip té una garantia il·limitada durant tot el temps que duri el contracte. 

2. Registre oficial segons normativa vigent (Decret 151/2012) dels aparells de desfibril·lació instal·lats.

3. Realització d’una formació inicial i Renovació de l’acreditació del personal format davant l’I.E.S., segons normativa vigent, generant el corresponent certificat a càrrec d’Espais Cardioprotegits Catalunya. 

4. Revisió dels DEA i de la cabina. Incloent tot el material de les instal·lacions, amb certificació de funcionament.

5. Durant les revisions, si fes falta, oferim la instal·lació d’aparells de substitució.

6. Triple Assegurança - Assegurança de Responsabilitat Civil que cobreix la cardio-protecció fins a 1.000.000 de francs suïssos per aparell a càrrec del fabricant. - Assegurança de Responsabilitat Civil d’un milió d’euros a càrrec d’Espais Cardioprotegits Catalunya. - Assegurança per cobertura total de robatori, destrucció o actes vandàlics, reposant l’equip sense cost durant tota la durada del contracte.

7. Resposta – Reparació – Substitució de l’aparell en un màxim de 4 hores després de la notificació a les nostres oficines. Tenim un telèfon d’atenció 24 hores, caps de setmana inclosos.


Sempre que es fes servir un desfibril·lador, l’ambulància se l’emporta, però al tornar-lo, el nostre equip tècnic i mèdic elaboraria un informe amb totes les dades mèdiques de l’actuació que podrà ser entregat sense cap problema ja que no guarda dades d’identificació, i restauraria el DEA amb pegats nous i si s’escau, bateria nova. Si durant aquest temps no podem reposar el producte per falta d’estock en accessoris, deixem un DEA de substitució tot el temps que faci falta.