Espais Cardioprotegits Catalunya

Avui en dia la societat és conscient que els problemes cardiovasculars són una de les principals causes de mort. Solucionar-ho no és fàcil, però des d’Espais Cardioprotegits Catalunya el volem ajudar a aconseguir-ho.

Espais Cardioprotegits Catalunya és una empresa especialitzada en la implantació i gestió d’espais cardioprotegits mitjançant un Desfibril·lador Extern (DEA). Es tracta d’un equip d’alta tecnologia tan fàcil d’utilitzar que qualsevol el pot fer servir en el moment més necessari. A Catalunya ja s’han instal·lat milers d’equips DEA, tant en poblacions com en edificis de serveis i empreses públiques i privades.

El nostre departament tècnic (actualment gestiona un dels espais cardioprotegits més grans d'Europa), l'assessorarà per tal de saber que, quants i a on necessita espais cardioprotegits per ser més efectius. Actualment el nostre departament I+D està implicat en el disseny de diferents projectes conjuntament amb el 061 i 112, per la millora de l’utilització  del material sanitari d’ús públic, per personal no sanitari.

A més a més som centre acreditat per la Generalitat de Catalunya per dur a terme formacions oficials de Suport Vital Bàsic i Ús del desfibril·lador. Actualment podem dir que ja hem format més de 5000 persones en els darrers 4 anys, en formacions homologades i acreditades per l'Institut d'Estudis de la Salut. No només fan falta els desfibril·ladors, sinó també formar a la gent per fer servir aquestes màquines, fàcils de fer servir, i així salvar vides. 

Tenim un repte, Fer de Catalunya un espai Cardioprotegit.

Consulta els nostres desbril·ladors clicant aquí