Desfibril·ladors

Disposem d'una àmplia gama de desfibril·ladors semiautomàtics, automàtics, manuals, trainers i accessoris. Si necessita més informació sobre aquests equips, o vol informació d'altres equips o ampliar la que ja té, no dubti en contactar amb nosaltres.

 

 

SCHILLER FRED EASY LIFE

 

El desfibril·lador Fred Easy de la prestigiosa marca Suïssa Schiller incorpora l'última tecnologia patentada i ins-truccions de text i sonores perquè qualsevol persona sense coneixements pugui fer ús d'ell en situació d'emergència.

A més a més incorpora una pantalla LCD per a lectura de dades ECG, especialment indicat per a l'ús de pro-fessionals sanitaris o d'emergències un cop arriben al lloc dels fets, ja que ells poden interpretar fàcilment aquests registres i actuar més ràpidament.

El desfibril·lador Fred Easy fa que la reanimació sigui molt senzilla gràcies al seu eficient impuls de desfi-bril·lació del miocardi únic i patentat. Representa el producte perfecte per a professionals de la salut i pú-blic en general.

 • Impuls de desfibril·lació bifàsic multipols patentat (MULTIPUSE BIOWAVE). La mateixa intensitat de des-càrrega és menys agressiva. Millora la qualitat de vi-da del pacient perquè mata menys cèl·lules a l’hora de realitzar el xoc.
 • Facilitat de maneig. Disponibilitat en mode automà-tic o semiautomàtic segons necessitats
 • Menys de 10 segon de càrrega. Emmagatzematge de dades d'ECG i successos. Pot grabar fins a 500 events diferents. Bateria de liti d'alta durabilitat (fins 5 anys o 180 descàrregues)
 • Pantalla LCD de fàcil ús amb instruccions de text i registre de corba ECG opcional en el model semiau-tomàtic.
 • Instruccions visuals i sonores que expliquen tots els passos.
 • Equip molt lleuger, menys d’1kg i mig amb la bate-ria. Bossa de transport i Farmaciola incloses.
 • Disponible Model Semiautomàtic i Automàtic
 • Triat per multitud de centres hospitalaris, ajuntaments i empreses com per exemple: Clinica Diagonal, Hospital Sant Pau, Hospital del Mar, Clínica Corachan, Ajuntament de Mataró, Hoteles Hilton...
 • Accessoris i recanvis econòmics
 • Disponible en Català, Espanyol, Anglès, Francès o Alemany

Descarregat les especificacions tècniques en PDF

Descarregat la presentació en pdf del desfibril·lador Schiller Fred Easy Life


 

  

 

 

SCHILLER PA-01

 

El nou SCHILLER PA-01 li ofereix instruccions d'àudio i visuals simples, clares i detallades per guiar al reanimador amb seguretat per tot el procés de reanimació. Un metrònom indica el ritme correcte per realitzar compressions toràciques eficients.

Adequat per a tots els usuaris. Disponible en:

- Mode completament automàtic: connecti els elèctrodes al pacient, activar l'equip i deixeu que la unitat analitzi i administri la descàrrega si cal.
- Mode semiautomàtic: connecti els elèctrodes al pacient, activeu l'equip i seguiu les instruccions, premi el botó de descàrrega si així ho recomana l'equip.

Característiques del PA-01:

 • Energia de desfibril·lació Bifàsica Exponencial Truncada
 • Molt fàcil d'utilitzar
 • Temps de càrrega reduït (Menys de 10 segons)
 • Instruccions en àudio i vídeo detallades.
 • 3 Idiomes disponibles amb metrònom.
 • Registre de ECG fins a 2 hores i 500 esdeveniments
 • Bateria de liti d'alt rendiment
 • Comprobació per RFID de la caducitat dels pegats
 • Apte per a qualsevol lloc, soporta les condicions més desfavorables. (IP55)

 

Descarregat les especificacions tècniques en PDF


 

 

 

 

PHILIPS HEARTSTART HS1

Philips, líder mundial en desfibril·lació semiautomàtica, ha desenvolupat el model HeartStart HS1 per ser utilitzat per qualsevol persona sense necessitat de tenir coneixement previ. És un equip molt fàcil d'utilitzar perquè qualsevol persona pugui salvar la vida d'un amic company, familiar o una altra persona, que hagi estat víctima d' una aturada cardíaca sobtada.

Fàcil de configurar

La configuració Ready-Pack de HeartStart HS1 de Philips és una configuració pràcticament a punt per utilitzar. Pot sentir-se tranquil sabent que el dispositiu està configurat correctament i preparat quan ho necessiti:

• Inclou un cartutx d'elèctrodes de desfibril·lació i una bateria ja instal·lada

• El dispositiu es troba dins de la maleta de transport amb un cartutx d'elèctrodes de desfibril·lació de recanvi

• Estireu de la llengüeta verd per iniciar el autotest inicial

• Els autotests diaris automàtics (inclosos els elèctrodes de desfibril·lació) ajuden a garantir una disponibilitat contínua. 

Fàcil d'utilitzar

L'ús del desfibril·lador HeartStart HS1 és senzill. A l'estirar el nansa verda s'activa el desfibril·lador amb les seves instruccions de veu i les seves icones visuals. Les instruccions interactuen amb el usuari per guiar-lo en tot el procés, des de la col·locació de cada elèctrode de desfibril·lació en el pacient fins a la administració de la descàrrega i la realització de la RCP.

Descarregat les especificacions tècniques en PDF


 

 

CU MEDICAL MEDIANA A-10

Dissenyat amb forma de maleta perquè resulti fàcil de transportar i poder usar-lo així com a equip DESA portàtil en diferents ambients. Validat per utilitzar per personal no sanitari, segueix totes les recomanacions de l'European Resuscitation Council (ERC) de 2010.

Aquest desfibril·lador realitza descàrregues bifàsiques amb energies que varien dels 30 als 360 Juliols segons demanda.

L'equip ens guia mitjançant missatges de veu durant la maniobra de rescat i per missatges de text a la pantalla que disposa. Perquè l'equip estigui en perfectes condicions al produir-se una emergència, s’autocomprova diàriament.

Pegats de desfibril·lació per a adults (persones de 25 kg o més) inclosos i estan disponibles la vitrines d'emergències per a la seva instal·lació. Funcionament amb bateria de LiMnO2 un sol ús que ens permet més de 200 descàrregues o un mínim de 10 hores de Monitorització, si l'equip no s'usa la durada de bateria és d'uns 5 anys. Bossa de transport inclòsa.

Característiques:

 • Descàrregues bifàsiques d'energia variable segons demanda de fins a 360 Juliols.
 • Gràfics explicatius de la maniobra de reanimació enganxats sobre el desfibril·lador.
 • Caixa d'emergències cardíaques per instal·lar ancorat a una paret.
 • El desfibril·lador s’autocomprova diàriament.

Descarregat les especificacions tècniques en PDF


 

 

SCHILLER FRED easyport

Aquest desfibril·lador de butxaca increïblement petit, juntament amb l'emissió efectiva i que protegeix el miocardi, denominada MULTIPULSE BIOWAVE®, constitueix una fita significativa en la història de la desfibril·lació.


El nou desfibril·lador extern que és tan petit i lleuger que cap en cada butxaca de l'abric i cada bossa de metge, i disposa de tots els requisits d'un AED modern (Desfibril·lador Extern Automàtic).
Amb el nou FRED® easyport® de SCHILLER, s'obre un nou capítol en la història de la desfibril·lació primerenca. Gràcies a la seva petita grandària i a la seva lleugeresa, FRED® easyport® és el company ideal per a metges, personal d'urgències, personal de serveis públics i altres persones amb formació en desfibril·lació primerenca.


Els pacients amb risc cardíac poden portar el seu propi equip d'emergència, una vegada que ells mateixos i els seus familiars hagin rebut les instruccions apropiades d'un metge. Això redueix espectacularment el temps de resposta per tractar la fibril·lació ventricular i les taquicàrdies ventriculars, concedint al pacient majors probabilitats de sobreviure.


Així mateix, estudis independents revelen que MULTIPULSE BIOWAVE® causa moltes menys alteracions de ST en el ECG i allibera significativament menys CK i mioglobina en la sang. Això redueix els danys en el miocardi i incrementa les probabilitats de sobreviure, especialment en cas de cardiopaties isquèmiques. L'excel·lent efectivitat de la desfibril·lació s'aprecia en la fase post-descàrrega, extremadament breu.

Descarregat les especificacions tècniques en PDF 


 

 

Cardiac Science G3

 

Un sol botó AED és fàcil d'usar ... Tenir zero botons és més fàcil.

Característiques principals


Fiabilitat.
L’aparell és Rescue Ready (llest per al rescat), el que significa que s’autocomprova cada dia per assegurar que funcionarà quan faci falta.


Facilitat d’ús.
· El RescueCoach, mitjançant els seus avisos de veu i el seu metrònom, el guien en la duríssima situació d’un rescat.
· L’aparell sap quan ha (o no ha de) realitzar la descàrrega.
· La pantalla de text és una ajuda extra en entorns sorollosos i caòtics.


Garantia.
La unitat té una garantia de 7 anys i la bateria una garantia de substitució plena de 4 anys.

Gairebé tothom pot operar un DEA Powerheart G3 Plus
En el caos que envolta una aturada cardíaca sobtada, les persones preocupades, però que manquen de la formació específica, dubten en intervenir.
Sabran què fer? Hi ha una vida en joc!

 • Quan el rescatador aplica els elèctrodes, l’aparell analitza el ritme cardíac i sap quan ha de realitzar (o no) la descàrrega. 
 • La descàrrega es produeix automàticament, sense haver de polsar cap botó i sense intervenció humana. (També comptem amb una versió semiautomàtica). 
 • Desprès de la descàrrega, la unitat avisa que es faci una RCP, amb un metrònom integrat que fixa el ritme correcte de les compressions al pit.  
 • En un estudi de rescats simulats, a la Universitat de Pensylvania, el DEA G3 Plus va ajudar a adults sense formació específica a fer la RCP d’una qualitat similar a la de professionals formats.

Descarregat les especificacions tècniques en PDF