Cardioprotecció en espais escolar

Des d’Espais Cardioprotegits Catalunya creiem en la formació de les persones, per això ens volem implicar juntament amb els centres en la formació de l’alumnat i personal docent, per així poder preparar-los per salvar vides. 

Disposem de cinc formacions i tallers diferenciats, de Suport Vital Bàsic i Primers Auxilis, complint amb el que recull el R. D. D’Educació Primària del 28-02-2014 i que introdueix dins el currículum escolar la formació en primers auxilis a partir del curs 2014. Aquests són impartits per Instructors acreditats pel Consell Europeu de Ressuscitació, Pla Nacional de RCP i per l’Intitut d’Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya.

 

 

 

 

 

 

plus serveis

No treballem únicament amb una marca com fan moltes empreses del sector. Nosaltres realitzem un estudi, i en funció de cada situació, som capaços d'oferir-li un o altre desfibril·lador amb diferents característiques. És cert que tots els desfibril·ladors fan el mateix, però la manera en com ho fan, no és la mateixa, i la capacitat de resistència de les màquines, així com el seu preu també varien en funció de cada model. Clica aquí per veure els principals models amb els que hem treballat.

Donem resposta a qualsevol problema que tingui amb el seu desfibril·lador i li solucionem en menys de 24 hores. Els nostres tècnics es desplacen per tota Catalunya i disposem de zones habilitades per a reparacions a les nostres oficines. Així si tenim que reparar, arreglar o solucionar qualsevol problema podem mirar de fer-ho aquí mateix. En cas de que no sigui possible, ens podem encarregar sense cap problema d'enviar-li el seu desfibril·lador a fàbrica per reparació. I durant tot aquest temps podrà disfrutar d'un equip de substitució.

Mai saps quan pot fallar una màquina. I quan parlem d'un desfibril·lador, no ens podem permetre el luxe que falli. Però com totes les màquines, de tant en quant, toca reparar-los o fer manteniment. Durant aquell temps que el seu DEA no estigui operatiu, Espais Cardioprotegits Catalunya li suministrarà sense cost afegit un equip de desfibril·lació per cobrir les seves necessitats de cardioprotecció. L'equip subministrat seria un DEA d'última generació.